Минути, след като на страницата на Офендърс беше качен кратък клип

...
Минути, след като на страницата на Офендърс беше качен кратък клип
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА към ултрасите: Дайте алтернатива на Ганчев, иначе всичко е бля, бля, бля...

Минути, откакто на страницата на " Офендърс " беше качен къс клип с превю за подкаста на Сектор " Г ", който ще бъде пуснат тази вечер, почитатели на ЦСКА започнаха да недоволстват, че от агитката желаят да изгонят притежателя Гриша Ганчев.

Ето част от мненията, които не престават и сега:

Rumen Kolev: Ок, гоним Гриша Ганчев, и по-късно какво вършим? Предполагам сте наясно, че за нас няма цяла кохорта от политици, които да оказват помощ на клуба? Няма Национална агенция за приходите, който да ни търпи до безконечност! Повярвайте ми, това ще е краят. За голяма наслада на враговете ни. Напрежението идва в несъответствуващ миг. Отборът ни и през този сезон е с голям капацитет за родните стандарти, ще бъде съперник за купата.

Juliq Todorova: Долу ръцете от Гришата! Сигурно вие ще издържате тима, който в действителност напълно не е неприятен...

Станислав Рачев: Не мога да схвана... Първо се предлага опция. Някоя публично известна " мастита " финансова персона със декларирана позиция за закупуване на клуба. И стартирате акция. Иначе всичко е " бля, бля, бля "...

Васил Кирилов: Искате да изгоните Гриша Ганчев от тима и да му отнемете милионите инвестиция в частна благосъстоятелност. Така, както вършат комунистите. Или, както се прави в цивилизования свят - желаете да си продаде акциите?

Деян Дильовски: И това ще ни бъде краят!
 Директно и искрено - за Сектор
Директно и искрено - за Сектор " Г "

Какво целят ултрасите?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР